- Restorani -

U našem resortu možete iskusiti jedinstvene gastronomske užitke zasnovane na tradicionalnim Dalmatinskim receptima.

Uživajte u ukusnoj hobotnici ispod peke, spravljenoj u lokalnom ateljeu ili dostavljenoj ravno do Vašeg smještaja.

Rezervirajte unaprijed i doživite autentično iskustvo ribljeg grilla za Vas i Vaše najmilije. Naš lokalni roštilj majstor pripremit će Vam svježu ribu, kako biste uživali u najboljem okusu mora. Sve što trebate je najaviti nam se barem jedan dan unaprijed.

Razveselite svoje nepce suhomesnatim pladnjevima obogaćenim lokalnim dalmatinskim proizvodima.

Riblji grill
Hobotnica ispod peke

Kao dodatnu pogodnost, nudimo uslugu nabavke namirnica po Vašem izboru, uključujući i ostalih potrepština, a dostavljamo ih izravno do Vaših vrata idući dan.

Pregledajte smještaj

Ostali restorani

Okusite autohtonu kuhinju s pažljivo odabranim i svježim sastojcima.

Ukomponirajte Vaše jelo s vrhunskim vinima iz ponude Konobe Krknjaši. Osjetite ekstazu okusa jer njihova su jela napravljena s ljubavlju i umijećem.

Konoba je rustikalna, ali istovremeno elegantna. Njezin tradicionalni dalmatinski ambijent i domaća hrana neće Vas ostaviti ravnodušnima.

Tik do predivne Plave Lagune, smjestio se Shkoy beach club. On predstavlja gastronomski raj s bogatim asortimanom ukusnih ribljih i mesnih delicija.

Vaše jelo možete upariti s osvježavajućim koktelom ili čašom vrhunskog vina.

Shkoy beach club idealan je za uživanje u spektakularnom pogledu na more. Bez obzira jeste li s prijateljima, obitelji ili Vašom posebnom osobom, ovaj restoran obećava nezaboravno kulinarsko iskustvo.